ADVANT na konferenci o informacijski varnosti INFOSEK 2018

ADVANT d.o.o. na konferenci o informacijski varnosti INFOSEK 2018

Podjetje ADVANT d.o.o. bo tudi letos del konference INFOSEK 2018 (Nova Gorica, hotel Perla), ki bo potekala v času 28. – 30. 11. 2018.

Konferenca bo letos organizirana že šestnajsto leto zapored. Vabimo vas, da skupaj z nami prisluhnete temam o pomembnosti informacijske varnosti in področju upravljanja tveganj, ter se podružimo na našem razstavnem prostoru.

INFOSEK je največji dogodek v Sloveniji na področju informacijske varnosti. Udeležencem ponuja, da se seznanijo z najnovejšimi trendi in spoznanji, ki jih prinaša informacijska varnost, tako v slovenskem, kot tudi širše, v evropskem prostoru, saj poleg slovenskih predavateljev vsako leto gostimo tudi ugledne tuje strokovnjake.

Vabljeni, da skupaj z nami prisluhnete temam o pomembnosti informacijske varnosti in področju upravljanja tveganj.

Celoten program in vse informacije: www.infosek.net

Ne zamudite in se nam pridružite na INFOSEK 2018, v Novi Gorici!
Z lepimi pozdravi!

Poiščite nas tudi na razstavnem prostoru konference.


Učinkovitejši industrijski procesi - Schneider Electric EcoStruxure

Naš dolgoletni partner na področju rešitev za avtomatizacijo, infrastrukturo podatkovnih centrov in upravljanje energije, Schneider Electric na Blejski eKonferenci predstavlja svojo platformo EcoStruxure za industrijo. Predstavljena platforma pomeni izjemen korak naprej pri razvoju rešitev, ki ustrezno naslavljalo kompleksne tehnologije strank in prinašajo popolnoma novo raven učinkovitosti.

Več …


3 GEN Big Data 2016

Spoštovani,

vljudno vas vabimo, da se udeležite brezplačnega dogodka 3 GEN Big Data 2016, ki bo v torek, 5. 4. 2016 ob 8.30 uri v Radisson Blu Plaza Hotelu v Ljubljani.

Za vas bo organizator pripravil aktualne vsebine s področja baz podatkov in obdelave velike količine podatkov z najnovejšimi tehnologijami.

Na dogodku bo Advant predstavil vpliv big data na fizično infrastrukturo podatkovnih centrov.

Veseli smo, da bomo v družbi prvovrstnih IKT strokovnjakov, ki bodo poskrbeli, da bodo obravnavane vsebine učinkovit preplet vizije in njihovih bogatih izkušenj, predstavljene na praktičnih primerih iz realnega okolja. Po končanem dogodku sledi kosilo in nagradno žrebanje za privlačne in praktične nagrade. V drugem delu dogodka bo potekala diskusija, kjer bodo predavatelji odgovorili na vaša vprašanja.

Število mest je omejeno, zato si že danes rezervirajte termin v koledarju in se prijavite na brezplačni dogodek.

Več informacij o programu in urniku celotnega dogodka je na voljo na spletni strani http://bigdata.3gen.si, kjer se lahko tudi prijavite.

Vljudno vabljeni na strokovno srečanje in prijetno druženje!

Ekipa Advant d.o.o.