Konferenca INFOSEK,
Nova Gorica, Hotel Perla, od 27. do 29.11.2019

Vabimo vas, da se nam pridružite na tradicionalni 17. konferenci INFOSEKVabimo vas, da se nam ob obisku konference, 29.11.2019 ob 9:30 uri, pridružite na predavanju Petra Zalarja certificiranega inženirja specialista iz področja WiFi tehnologij (WiFi Design Pro) z naslovom “It is easy to build a bad WiFi”.

Samoumevnost povezovanja WiFi in naraščajoče število priključenih naprav oži načrtovalsko svobodo, ki ne uspejo predvideti vseh motečih parametrov WiFi brezžičnega mrežnega okolja, zato WiFi postaja sam sebi največja motnja.

Predavanje se bo dotaknilo žgoče problematike oddajno/sprejemnih karakteristik WiFi dostopnih točk v »prijateljskem« in »sovražnem« okolju sevanega elektromagnetnega vala (Angl.: EM Wave propagation fact), posledično tudi zavedanja pomena izhodiščnih zahtev za načrtovanje in razporeditev brezžičnih WiFi točk v kompleksnih okoljih.

Nadgradnja obstoječih WiFi omrežij se lahko z novimi prijemi izboljša in uporabnost obstoječih točk podaljša (Angl.: Mixed EM propagation design).
Od načrtovalca in uresničevalca se zahteva več kot poznavanje načrtovalskih programov ter klenega trostopenjskega postopka izvedbe.
Z jasnimi zahtevami in željami je sodobno brezžično omrežje kos pokritju predvidenih lokacij in številu uporabnikov. V kratkem predavanju bodo predstavljeni problemi in rešitve.

Več o sami konferenci in predavanju si lahko ogledate na spletni strani organizatorja.