3D načrtovanje omrežja Wi-Fi

V sklopu  23. seminarja radijske komunikacije “SRK 2018″, bo v četrtek 1.2.2018 ob 11:00 uri izvedeno predavanje s strani predavatelja Petra Zalarja. V prispevku bo pojasnjeno kako z visoko zanesljivostjo načrtovati WiFi omrežje v obstoječem in neobstoječem objektu. Predstavitev se bo dotaknila žgoče problematike zavedanja pomena izhodiščnih zahtev za načrtovanje in razporeditev brezžičnih WiFi točk v kompleksnih okoljih. Danes se s samoumevnostjo brezžičnega povezovanja in naraščajočim številom priključenih naprav oži načrtovalska svoboda s pomočjo profesionalnih programskih orodij. Od načrtovalca in uresničevalca se zahteva več. Z jasnimi zahtevami in željami je sodobno brezžično omrežje kos pokritju predvidenih lokacij in številu uporabnikov. V kratkem predavanju bodo predstavljeni problemi in univerzalne rešitve.

Lokacija seminarja

Od 31. januarja do 2. februarja 2018 bo na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani potekal 23. seminar radijske komunikacije “SRK 2018″. Potekal bo na Fakulteti za elektrotehniko, Tržaška 25, Ljubljana. Predavanja se bodo odvijala v predavalnici PR02 v pritličju, razstava pa bo v avli fakultete.


LANupdate 2017


LANupdate-letni predstavitveni dogodek LANCOM Systems

Spoštovani,

Kaj bi storili če bi privarčevali 75% vašega časa? Poenostavljena konfiguracija in upravljanje omrežja bi lahko bila rešitev… Namesto v nekaj urah ali dneh lahko  omrežje nastavite v nekaj minutah.

Pridružite se nam na letošnjem predstavitvenem dogodku in pobliže spoznajte kako lahko “LANCOM Management Cloud” izboljša vaše poslovanje.

Rezervirajte si termin:

Naš Oblak (LMS) temelji na zmogljivi tehnologiji programsko določenega omrežja-“SDN” kar omogoča nove dimenzije upravljanja omrežja.

  • rešitev deluje neodvisno od vrste omrežja, žičnega  brezžičnega ali “wan”
  • omogoča enostavno in učinkovito upravljanje celotnega omrežja
  • drastično skrajša čas implementacije  in zmanjša stroške
  • sistem je zasnovan za praktično neomejeno širitev oz.povečevanje
  • ki posledično omogoča popolno fleksibilnost gostovanja

Na kratko:” hyper-integrated LANCOM Management Cloud” po najhitrejšem pasu pripelje do najboljšega omrežja!

»LANupdate« predstavitev je namenjena LANCOM partnerjem, prodajalcem, sistemskim specialistom za mrežno opremo in končnim uporabnikom, na prestavitvi so dobrodošli vsi zainteresirani. Ob tej priložnosti bomo v živo predstavili delovanje oblačne storitve LANCOM.

Prijavite se za predstavitev zmožnosti programsko določenega omrežja-“SDN” na dogodek povabite vaše sodelavce in stranke.

>> Spletna prijava! <<