Avtomatizacija zgradb

Sistemi avtomatizacije zgradb poskrbijo za varne, avtomatizirane, energijsko varčne ter okolju prijazne poslovne ali zasebne zgradbe in prostore.

Ti sistemi so tradicionalno največkrat postavljeni ločeno – z lastno strojno in programsko opremo, napeljavami, pregledom, servisom, vzdrževanjem, upravljanjem in izobraževanjem. Tak pristop k upravljanju s sitemi zgradb se zadnjih nekaj let opušča. Nadomeščajo ga celoviti sitemi vodenja in nadzora zgradb (angl: Building Management Systems, krajše: BMS).

Oddelek za avtomatizacijo objektov v podjetju ADVANT že leta uspešno vgrajuje in vzdržuje celovite rešitve vodenja in nadzora zgradb, s katerimi lahko upravljate vse vitalne sisteme, povezane z udobnim, energijsko učikovitim in varnim bivanjem.

Prednosti? Poenostavljena uporaba, hitrejša odzivnost, povečana varnost, zmanjšani stroški, mirnejši spanec.

Obratovanje in varovanje poslovnih in zasebnih objektov lahko predstavlja veliko breme za vaš proračun. Prevzemite nadzor nad zaščito, obratovanjem in porabo energije vaše poslovne stavbe ali zasebnega objekta (prvi korak je, da nas kontaktirate) – na voljo so sodobni sistemi vodenja in nadzora, ki poskrbijo, da bo vaš objekt energijsko varčnejši, bivanje pa bolj udobno in varno.
Če si želite zmanjšati obratovalne stroške, povečati energijsko učinkovitost in bivalno udobje, nas pokličite še danes.


VEČ IZ PONUDBE: #Avtomatizacija zgradb


Ponudba zajema:

  • Načrtovanje
  • Prodaja
  • Podpora

Imate vprašanje? Pišite nam.

Advant d.o.o.

Ljubljana, Cesta na Brdo 119A

Telefon: +386 1 470 00 00
Fax: +386 1 470 00 10
E-pošta: info@advant.si

Želite prejemati novice?

Strinjam se s prejemanjem obvestil *
Naj hiša misli namesto Vas

AKTUALNE NOVICE: #Avtomatizacija zgradb