IT oprema

Ponujamo vam širok nabor gradnikov za vaše računalniško omrežje. Ponudbo pripravljamo iz nabora zmogljivih, zanesljivih in preverjenih izdelovalcev IT opreme.

V želji zagotavljanja hitrega, zanesljivega in varnega dostopa do omrežnih virov Vam ponujamo opremo svetovno priznanega proizvajalca omrežne opreme Lancom systems GmbH. Njihov portfolio nudi opremo široke namembnosti.


Omislite si lahko od centralnega ISP dimenzioniranega koncentratorja, do preprostega ethernet stikala brez ventilatorja, ki lahko počiva na vaši mizi. Izbira je Vaša, za več informacij smo Vam z veseljem na voljo.

Smo ekskluzivni dobavitelj in integrator vrhunske opreme za poslovna brezžična in žična omrežja največjega nemškega proizvajalca LANCOM Systems. Kot največji integrator njihovih brezžičnih dostopnih točk (preko 3000) v slovenskih izobraževalnih ustanovah v sklopu mednarodnega izobraževalnega omrežja EDUROAM in številne reference zadovoljnih poslovnih partnerjev ter bogate izkušnje pri izvedbi najrazličnejših brezžičnih omrežij so garancija za vaše zadovoljstvo.Na voljo so Vam izjemne tehnološke rešitve in uporaba vrhunskih varnih notranjih in zunanjih brezžičnih omrežij, prilagojenih za vaše področje poslovanja in potreb.

Pri omrežni postavitvi vašega žičnega ali brezžičnega omrežja je cilj zagotavitev njegove visoke stopnje varnosti, zanesljivosti delovanja in razpoložljivosti omrežnih servisov.Če želite in potrebujete sodobno, energijsko/stroškovno varčno, učinkovito in varno žično ali brezžično poslovno omrežje, ker ne želite in si ne morete privoščiti nepotrebnega trošenja vašega časa in živcev z nezanesljivo omrežno opremo in omrežjem potem ste na pravi spletni strani.


VEČ IZ PONUDBE: #IT OPREMA

Ponudba zajema:

  • Načrtovanje
  • Prodaja
  • Podpora

Imate vprašanje? Pišite nam.

Advant d.o.o.

Ljubljana, Cesta na Brdo 119A

Telefon: +386 1 470 00 00
Fax: +386 1 470 00 10
E-pošta: info@advant.si
E-pošta: prodaja@advant.si

Želite prejemati novice?

Strinjam se s prejemanjem obvestil *
Smo Vas že omrežili?

AKTUALNE NOVICE: #IT Oprema