Bakreno ožičenje

Bakreni kabli so del univerzalnega strukturiranega kabelskega sistema in so na voljo v neoklopljeni (UTP) in oklopljeni različici (FTP, S-FTP).

Delimo jih lahko na:

  • Kategoriji 7 in 7A (Class F in FA)
  • Kategorija 6A – 10Giga (Class EA)
  • Kategorija 6 (Class E)
  • Kategorija 5 (Class E)

Govorimo o uravnoteženem kablu s štirimi pari sukanih paric s čvrstimi vodniki. Kabli so zaščiteni s plašči iz PVC ali iz nizko dimnih materialov brez halogenov LSF/0H. Pomembno je poudariti, da današnji standardi za strukturirane univerzalne kabelske sisteme niso nespremenljivi oz. se neprestano posodabljajo in prilagajajo vedno novim zahtevam razvijajoče se opreme za sodobna profesionalna lokalna računalniška omrežja (LAN).

Ob razvoju kabelskih sistemov nikakor ne smemo pozabiti na zahteve razvijajočih se hitrih računalniških omrežij, kot je npr. GigaBit Ethernet in 10 GigaBit Ethernet. Zaradi potrebe po vedno večjem pretoku podatkov v lokalnem računalniškem omrežju morajo kabelski sistemi prenesti vedno večje obremenitve, kar pomeni povečanje frekvenčnega obsega in izjemen “Powersum Near End Crosstalk” (PSNEXT). Veliki gostoti in hitrosti pretoka podatkov in potrebam bodo zato zadostili le sistemi z izredno kakovostnimi PSNEXT in PS ACR lastnostmi.

Današnja žična računalniška omrežja narekujejo vedno višje zahteve še posebaj pasovne širine znotraj lokalnega omrežja.

Brand-Rex (zdaj Leviton) bakreni gradniki  omogočajo postavitev in prilagoditev omrežja glede na potrebe uporabnika od vstopne točke v poslovni prostor, razvoda hrbteničnih oz. vertikalnih  povezav,  horizontalnih povezav, opreme komunikacijskih omar, do  komunikacijskih vtičnic na strani uporabnika.

Brand-Rex (zdaj Leviton) proizvodi  se običajno uporabljajo kot celovit sistem , ki vsebuje popolno povezljivost, sestavljeno  iz kablov, delilnikov, vtičnic, priključnih in zaključnih  kablov, ki podpirajo vse aplikacije, LAN, vključno z VoIP in Power over Ethernet

Brand-Rex (zdaj Leviton) kabelski  sistemi so na voljo v naslednjih kategorijah , GigaPlus (Cat5e), Cat6Plus, 10GPlus in Cat7 U-MediaPlus, in so zasnovana tako, da zagotavljajo  delovanje,  ki je skladno s standardi.

Podjetje ADVANT d.o.o. ima že od same ustanovitve leta 1998 uspešno poslovno razmerje s pionirjem na področju univerzalnega ožičenja t.j. Systimax Solutions. Nekateri zaposleni imajo v posesti osebne certifikate o opravljenih izpitih že od leta 1991 in vse do danes tako, da res lahko govorimo o dolgoletnih in bogatih izkušnjah na področju načrtovanja, izvedbe in vzdrževanja univerzalnega ožičenja tako na bakrenih kot tudi optičnih rešitvah. Ta znanja se morajo obnavljati vsaki dve leti tako, da smo vedno na tekočem z najsodobnejšimi trendi in rešitvami na tem področju. Naj omenimo načrtovanje in postavitev pametnih bakrenih in optičnih ožičenj z uporabo naj kakovostnejših komponent za zagotavljanje najvišjih možnih prenosnih hitrosti danes (10Gb po bakru in 40 ter 100Gb po optičnih vlaknih). Načrtna specializacija naših kadrov nas je pripeljala do tega, da smo ustvarili unikaten tim, ki združuje zgoraj omenjena znanja in tako že vrsto let predstavljamo eno vodilnih slovenskih podjetij na tem področju.

V tem času, so nam izgradnjo univerzalnega ožičenja zaupala številna podjetja in organizacije, kot so NATO, Hewlett Packard, Stahlgruber, Amgen, Ministrstvo za Obrambo, Ministrstvo za javno upravo in drugi. Svojim strankam po izgradnji univerzalnega ožičenja lahko s svojo akreditacijo zagotovimo 20 letno sistemsko garancijo samega proizvajalca.

Bakreni sistemi Systimax

Specialni tovarniško zaključeni bakreni sistemi

Pametni sistemi Systimax


VEČ IZ PONUDBE: #Ožičenja


Ponudba zajema:

  • Načrtovanje
  • Prodaja
  • Podpora

Imate vprašanje? Pišite nam.

Advant d.o.o.

Ljubljana, Cesta na Brdo 119A

Telefon: +386 1 470 00 00
Fax: +386 1 470 00 10
E-pošta: info@advant.si
E-pošta: prodaja@advant.si

Želite prejemati novice?

Strinjam se s prejemanjem obvestil *
Smo Vas že omrežili?

AKTUALNE NOVICE: #Ožičenja