Inteligentno ožičenje

Commscope Systimax Solutions

Podjetje ADVANT d.o.o. ima že od same ustanovitve leta 1998 uspešno poslovno razmerje s pionirjem na področju univerzalnega ožičenja t.j. Systimax Solutions. Nekateri zaposleni imajo v posesti osebne certifikate o opravljenih izpitih že od leta 1991 in vse do danes tako, da res lahko govorimo o dolgoletnih in bogatih izkušnjah na področju načrtovanja, izvedbe in vzdrževanja univerzalnega ožičenja tako na bakrenih kot tudi optičnih rešitvah. Ta znanja je potrebno obnavljati na dve leti, zato smo vedno na tekočem z najsodobnejšimi trendi in rešitvami na tem področju. Naj omenimo načrtovanje in postavitev pametnih bakrenih in optičnih ožičenj z uporabo najkakovostnejših komponent za zagotavljanje najvišjih možnih prenosnih hitrosti danes (10Gb po bakru in 40 ter 100Gb po optičnih vlaknih). Načrtna specializacija naših kadrov nas je pripeljala do tega, da smo ustvarili edinstven tim, ki združuje zgoraj omenjena znanja in tako že vrsto let predstavljamo eno vodilnih slovenskih podjetij na tem področju.

V tem času so nam izgradnjo univerzalnega ožičenja zaupala številna podjetja in organizacije, kot so NATO, Hewlett Packard, Stahlgruber, Amgen, Ministrstvo za Obrambo, Ministrstvo za javno upravo in številni drugi.
Svojim strankam po izgradnji univerzalnega ožičenja lahko s pridobljeno akreditacijo zagotovimo 20 letno sistemsko garancijo proizvajalca.

Inteligentni sistemi Commscope Systimax


VEČ IZ PONUDBE: #Ožičenja


Ponudba zajema:

  • Načrtovanje
  • Prodaja
  • Podpora

Imate vprašanje? Pišite nam.

Advant d.o.o.

Ljubljana, Cesta na Brdo 119A

Telefon: +386 1 470 00 00
Fax: +386 1 470 00 10
E-pošta: info@advant.si
E-pošta: prodaja@advant.si

Želite prejemati novice?

Strinjam se s prejemanjem obvestil *
Smo Vas že omrežili?

AKTUALNE NOVICE: #Ožičenja