Video nadzorni sistemi

Video nadzorni sistemi Pelco

V podjetju Advant že vrsto let vgrajujemo in vzdržujemo vrhunske video nadzorne sisteme svetovno priznanega proizvajalca Pelco by Schneider Electric. Podjetje Pelco je že več kot 20 let zavezano k razvoju in izdelavi odprtih IP video nadzornih sistemov v kombinaciji z neprimerljivo ravnjo storitev za stranke in podporo. Zaradi vse širšega izbora IP varnostnih kamer in sistemov za upravljanje, do prikaza v visoki HD ločljivosti, tradicionalnih tehnologij nadzora, dodatkov itd., je Pelco na globalnem nivoju zaupanja vredna znamka za sodoben video nadzor in varnost.

Ponujamo širok izbor IP kamer za nadzor varnosti v različnih gospodarskih in industrijskih okoljih, kot so pisarne in prodajni prostori, šole in bolnišnice, banke in finančne institucije, igralnice, hoteli in restavracije, trgovine, nakupovalni centri, mestna središča, skladišča, elektrarne ter druga zahtevna notranja in zunanja okolja.
Brez konkurence v funkcionalnosti in zanesljivosti so vrhunske IP kamere Pelco zasnovane tako, da izpolnjujejo in presegajo čedalje večje potrebe in zahteve pri video nadzornih sistemih oziroma instalacijah v različnih industrijah in oblikah njihove uporabe.

Pelco ponuja najširši izbor sistemov fiksnih in gibljivih sistemov nadzornih kamer na trgu, od IP varnostnih kamer s standardno ločljivostjo do tistih s HD in višjo ločljivostjo. Za posebne namene je Pelco razvil tudi posebne kamere, ki zajemajo sliko v 360° vidnem polju in na ta način omogočil nadzor v posebnih okoljih, kjer bi za pokrivanje širšega območja morali uporabiti več kamer.

Ti odprti sistemi zagotavljajo neprimerljivo funkcionalnost, visoko resolucijsko kakovost videa ter širok dinamični razpon, kar zagotavlja jasnost in natančnost pri vsaki, še tako edinstveni uporabi video nadzora.

Poleg klasičnih video nadzornih sistemov, ponujamo tudi vrhunske fiksne in gibljive sisteme termičnih kamer, ki svojo prednost pokažejo v popolni temi, slabi vidljivosti (dež, sneg, megla), bodisi kot samostojni sistemi ali v kombinaciji s kamerami za zajem slike v vidnem spektru svetlobe. Posebej velja izpostaviti uporabo termičnih kamer v industrijskih okoljih, kjer je nadzor nad temperaturo kritičnih komponent ključen za neprekinjeno obratovanje in varnost ljudi in predmetov. Določeni modeli termičnih kamer imajo možnost stalnega nadzora več območij v vidnem polju in alarmiranja v primeru presega nastavljenih mej temperatur.


VEČ IZ PONUDBE: #Avtomatizacija zgradb


Ponudba zajema:

  • Načrtovanje
  • Prodaja
  • Podpora

Imate vprašanje? Pišite nam.

Advant d.o.o.

Ljubljana, Cesta na Brdo 119A

Telefon: +386 1 470 00 00
Fax: +386 1 470 00 10
E-pošta: info@advant.si
E-pošta: prodaja@advant.si

Želite prejemati novice?

Strinjam se s prejemanjem obvestil *
Naj hiša misli namesto Vas

AKTUALNE NOVICE: #Avtomatizacija zgradb