UPS napajanje

Podjetje ADVANT d.o.o. ponuja rešitve brezprekinitvenega napajanja za vsa podjetja in organizacije, ki potrebujejo neprekinjeno poslovanje svojih informacijskih sistemov. Ti morajo v večini primerov delovati 24/7/365, zato je ključna naloga infrastrukture podatkovnih centrov zagotavljanje dostopnosti do poslovnih podatkov in dokumentov tudi v primeru izpadov omrežne napetosti.

Zaželeno je, da je sistem brezprekinitvenega napajanja podatkovnega centra zasnovan modularno, saj tako omogoča postopno nadgrajevanje glede na rast potreb v podatkovnem centru. Pomembna je tudi stopnja redundančnosti sistema napajanja, ki je kompromis med našimi potrebami in razpoložljivimi finančnimi sredstvi. Cilj je jasen: v čim večji meri se moramo izogniti šibkim točkam (single point of failure) vseh ključnih sistemov kot so izvor napajanja, dizel generator, UPS ali razvodni del napajanja porabnikov.

Podjetje ADVANT d.o.o. je že od leta 1998 partner vodilnega svetovnega proizvajalca UPS sitemov APC by Schneider Electric. Ponašamo se z najvišjim možnim statusom ELITE DATA CENTER PARTNER, kar je pogojeno z nenehnim strokovnim izpopolnjevanjem naših inženirjev. Poleg tega statusa ima ADVANT d.o.o. kot edino podjetje v Sloveniji status globalnega servisnega partnerja APC by Schhneider Electric – APC GLOBAL SERVICES PARTNER – kar pomeni, da za APC opravljamo storitve postavitve, zagonov in servisiranja v Sloveniji in tudi v tujini. S korporacijo Schneider Electric sodelujemo na področju celotne infrastrukture podatkovnih centrov (varne sobe, napajalni sistemi, UPS, hladilni sistemi, rack omare, dvignjen pod, nadzorni sistemi, …).

Specializirani smo za postavitve, nadgradnjo in vzdrževanje UPS sistemov vseh velikosti, od 1kVA do 2MVA napajalne moči.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


VEČ IZ PONUDBE: #Podatkovni centri


Ponudba zajema:

  • Načrtovanje
  • Prodaja
  • Podpora

Imate vprašanje? Pišite nam.

Advant d.o.o.

Ljubljana, Cesta na Brdo 119A

Telefon: +386 1 470 00 00
Fax: +386 1 470 00 10
E-pošta: info@advant.si
E-pošta: prodaja@advant.si

Želite prejemati novice?

Strinjam se s prejemanjem obvestil *
Optimizirajte si delovanje podatkovnega centera

AKTUALNE NOVICE: #Podatkovni centri