Podatkovni centri

Podjetje ADVANT d.o.o. ima dolgoletne in bogate izkušnje na področju načrtovanja, izgradnje in vzdrževanja celovite infrastrukture podatkovnih centrov. S tem področjem se specializirano ukvarjamo že od leta 2004. Poznavanja IKT sistemov, ki so bili naša osnovna dejavnost že od ustanovitve podjetja, predstavlja zgolj osnovni predpogoj za uspešno načrtovanje oz. izgradnjo podatkovnih centrov. Ta znanja se v podatkovnih centrih tesno prepletajo z drugimi, zelo specifičnimi strokami, kot so strojne in električne instalacije, arhitektura, tehnična varnost in drugo. Načrtna specializacija naših kadrov nas je pripeljala do unikatnega tima, ki pokriva vsa zgoraj omenjena področja. Tako ADVANT že vrsto let predstavlja eno vodilnih slovenskih podjetij za načrtovanje, izgradnjo in vzdrževanje podatkovnih centrov.

V tem času, so nam izgradnjo ali prenovo svojih podatkovnih centrov zaupala številna podjetja in organizacije, kot so KRKA d.d., PETROL d.d., Institut “Jožef Stefan”, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Zavarovalnica TILIA d.d., Kemijski inštitut Ljubljana, NAJDI.Si, ARNES, Ministrstvo za obrambo, ARSO, Termo elektrarna Šoštanj, Ministrstvo za notranje zadeve in drugi.

Ponosni smo, da je med našimi inženirji, ki načrtujejo podatkovne centre tudi strokovnjak, ki je kot prvi v Sloveniji akreditiran pri Uptime Institute Inc kot Accredited Tier Specialist.

 

Podjetje ADVANT d.o.o., na podlagi te akreditacije, ponuja storitev DATA CENTER AUDIT, ki zajema evaluacijo obstoječih podatkovnih centrov z namenom ocene stanja in izdaje priporočil za povečanje razpoložljivosti (TIER stopnja), energijske učinkovitosti in fizične varnosti.

Svojim strankam po izgradnji podatkovnega centra ponujamo tudi storitve vzdrževanja. Z lastno tehnično podporo pokrivamo večji del infrastrukture podatkovnih centrov, od sistemov brezprekinitvenega napajanja, sistemov hlajenja do podatkovnih instalacij in strežniške ter omrežne opreme.

Tehnična podpora je glede na željo oz. potrebe uporabnika dostopna tudi v režimu 24/7, torej imamo organizirano dežurno službo 24 ur na dan.


VEČ IZ PONUDBE: #Podatkovni centri


Ponudba zajema:

  • Načrtovanje
  • Prodaja
  • Podpora

Imate vprašanje? Pišite nam.

Advant d.o.o.

Ljubljana, Cesta na Brdo 119A

Telefon: +386 1 470 00 00
Fax: +386 1 470 00 10
E-pošta: info@advant.si
E-pošta: prodaja@advant.si

Želite prejemati novice?

Strinjam se s prejemanjem obvestil *
Optimizirajte si delovanje podatkovnega centera

AKTUALNE NOVICE: #Podatkovni centri