Z veseljem sporočamo, da je konferenca “Data Center Industry 2024” uspešno zaključena. Dogodek, ki je potekal prejšnji teden v sredo 29.5.2024, je privabil veliko število udeležencev, med njimi tudi številne slovenske in tuje strokovnjake s področja podatkovnih centrov in IT infrastrukture.

Konferenca, ki je bila organizirana z namenom združevanja, izmenjave znanja in predstavitve najnovejših tehnologij in rešitev v industriji podatkovnih centrov, je ponudila bogat program z raznovrstnimi predavanji iz IT industrije. Udeleženci so imeli priložnost poslušati strokovnjake, ki so delili svoje vpoglede v prihodnost industrije, inovacije na področju energetske učinkovitosti, naprednih rešitev za infrastrukturo umetne inteligence in varnosti IT infrastrukture.

Med vrhunci konference so bili nastopi mednarodnih predavateljev, ki so predstavili najnovejše trende in tehnologije, ki oblikujejo prihodnost podatkovnih centrov.

Posebno pohvalo si zaslužijo tudi slovenski strokovnjaki, ki so prispevali dragocena znanja in izkušnje, ter tako še dodatno okrepili ugled Slovenije na mednarodnem področju IT infrastrukture. Njihove predstavitve in prispevki so bili odlično sprejeti in so izpostavili pomembnost nadaljnjega razvoja in inovacij v tej hitro rastoči industriji.

Dogodek je poleg strokovnih vsebin omogočil tudi številne priložnosti za mreženje in sklepanje novih poslovnih povezav. Udeleženci so lahko navezovali stike z vodilnimi podjetji in organizacijami, kar bo nedvomno pripomoglo k nadaljnjemu razvoju in rasti industrije podatkovnih centrov.

Zahvaljujemo se organizatorju Palsit, da je organiziral enkraten dogodek, na katerem smo lahko bili prisotni in hkrati vsem udeležencem, predavateljem, sponzorjem, ki so prispevali k temu, da je konferenca “Data Center Industry 2024” bila tako uspešna. Veselimo se že naslednjega dogodka Data Center Industry 2025, ki bodo še naprej spodbujali inovacije, izmenjavo znanja in sodelovanje v tej dinamični industriji.